Parish Invitations to Bishops

Normally, no more than one of the bishops will attend an event.

The Diocesan Bishop will accept invitations to preside at major anniversary services (e.g., 10th, 25th,
50th, etc.) if his/her calendar permits.

If one of the other area bishops or one of the retired bishops of Toronto is to be invited to a parish
service or event, please send a copy of the invitation to your own area bishop for information and as
a courtesy.

If a bishop from outside of the Diocese of Toronto (active or retired) is to be invited, please consult
with your area bishop before extending the invitation. (Any bishop, priest or deacon, not holding
the licence of the Bishop of Toronto, who is asked to take part in a service in the Diocese of
Toronto, must have the permission of the area bishop to do so.)

(see Clergy not Licensed to the Bishop of Toronto — Section 5.8)
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